Servicii Medicale

Cardiologie

La Centrul Medical Platinum, echipa noastră de specialiști are disponibilitate imediată.

Medicina De Familie

Alegerea unui medic de familie trebuie să fie o prioritate. Te așteptăm la Centrul Medical Platinum pentru asistență medicală primară!

Dermatologie

Programează-te acum la unul dintre specialiștii noștri, pentru o piele mai fină, mai fermă, mai tonifiată!

Neurologie

Nu toate afecțiunile neurologice prezintă simptome, dar atunci când acestea apar, cel mai bine ar fi ca pacientul să fie îndrumat către un neurolog. ​

ORL

Problemele legate de ureche, nas și gât, cum ar fi infecțiile ușoare, pot fi adesea tratate la domiciliu sau de către medicul de familie, dar există unele ocazii în care este mai bine să consultați un specialist în otorinolaringologie.

Medicina interna

Diagnosticarea, tratamentul și gestionarea afecțiunilor medicale care afectează organele interne ale corpului. Evaluam simptomele, interpretam testelor și oferim îngrijirii comprehensive pentru o varietate de probleme de sănătate.

Oftalmologie

Diagnosticăm cu atenție și tratăm o varietate de afecțiuni oculare pentru a-ți menține vederea clară și confortabilă. Suntem aici pentru tine, fie că ai nevoie de o simplă corecție a vederii sau de tratament pentru afecțiuni mai complexe. Vederea ta este importantă pentru noi.

Diabetologie

O consultație pentru diabet este un serviciu oferit de medicii generaliști, precum și de specialiștii în diabet. În cazul în care un pacient este suspectat de diabet, un medic generalist poate facilita procesul de diagnosticare.

Psihiatrie

Diagnosticăm și tratăm afecțiunile mentale cu empatie și profesionalism. Indiferent dacă te confrunți cu anxietate, depresie, tulburări bipolare sau alte afecțiuni, suntem aici să ascultăm și să găsim cele mai bune căi de tratament pentru tine. Într-un mediu sigur și confidențial, colaborăm împreună pentru a-ți redobândi echilibrul mental și a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Ecografie

Tehnologia ecografică ne permite să privim în interiorul corpului tău cu o claritate uimitoare. Fără a fi invazivă, această metodă oferă informații valoroase pentru medici în procesul de luare a deciziilor. Fie că este vorba despre evaluarea stării sarcinii, a organelor abdominale sau a altor regiuni ale corpului, ecografia este o modalitate sigură și eficientă de a obține date esențiale pentru îngrijirea ta medicală.

Call Now