Neurologie

Nu toate afecțiunile neurologice prezintă simptome, dar atunci când acestea apar, cel mai bine ar fi ca pacientul să fie îndrumat către un neurolog. 

cabinet medical, medicina, sanatate, consultatie, oftalmologie, cardiologie, medici, medicina de familie,

Unele dintre cele mai frecvente simptome includ dureri de cap recurente sau frecvente, dureri de cap cu vărsături cu proiectile, convulsii, pierderea vederii, tulburări de echilibru și probleme de vorbire. Rețineți că aceste simptome nu trebuie să însemne neapărat tulburări neurologice, dar un consult poate fi util pentru a înțelege boala de bază sau pentru a infirma anumite suspiciuni.

Persoanele care au suferit leziuni grave, cum ar fi accidentele de mașină, pot fi nevoite să consulte un neurolog chiar și atunci când nu este implicată nicio durere de cap. Problemele care afectează creierul și craniul uneori nu se manifestă imediat. Cei care au fost diagnosticați cu hipertensiune arterială sau au trecut printr-un accident vascular cerebral pot dori, de asemenea, să consulte un neurolog. Aceste boli sunt, de obicei, legate de vasele de sânge slăbite care se pot găsi în creier.

O consultație cu un neurolog durează, de obicei, cel puțin 30 de minute. În funcție de constatările inițiale ale medicului, pot fi efectuate teste în aceeași zi. Cu toate acestea, rezultatele sunt adesea furnizate în câteva zile sau săptămâni.

Call Now