Oncologie

Diagnosticarea cancerului este un proces anevoios. Oncologii trebuie să vadă imaginea de ansamblu pentru a ajunge la un diagnostic precis și la cea mai bună opțiune de tratament posibilă.

cabinet medical, medicina, sanatate, consultatie, oftalmologie, cardiologie, medici, medicina de familie,

Înainte de consultație, ar fi util să vă notați simptomele pe care le aveți, când le-ați observat pentru prima dată, orice medicamente pe care le-ați luat și alte detalii care credeți că ar putea ajuta la diagnosticarea afecțiunii dumneavoastră. Nimeni nu vă cunoaște corpul mai bine decât dumneavoastră. Medicii nu vă pot simți simptomele, așa că se vor baza pe dumneavoastră pentru a le oferi cât mai multe informații.

De asemenea, va trebui să vă pregătiți din punct de vedere psihologic și emoțional. Pentru unii oameni, nu există nimic mai rău decât să li se spună despre posibilitatea de a avea cancer. Numai această informație vă poate afecta deja starea mentală și emoțională. Cu toate acestea, trebuie să știți că abordarea psihologică și emoțională a stării dumneavoastră vă va afecta și fizic. În aceste momente, va fi de ajutor dacă veți avea sprijinul persoanelor care vă sunt apropiate. Aceștia vă pot ajuta să vă mențineți o atitudine pozitivă față de această situație.

Pacienții care se supun acestei proceduri se pot aștepta să primească un diagnostic al afecțiunii lor (fie o confirmare că într-adevăr au cancer, fie că nu au), modul în care boala a progresat (stadializarea cancerului) și opțiunile de tratament disponibile.

Call Now